Harvalle tulee mieleen, mikä on yksi vaikuttavimmista paikoista alkaneella valtuustokaudella. Väitän, että Oulun Pysäköinti Oy:n hallituksen puheenjohtajan pesti on sellainen.

Oopperassa en ole käynyt, mutta teatterissa paljonkin. Varsinkin Oulussa. Uiminen Raksilassa kuului vakiohommiin erityisesti silloin, kun vanhin tyttäreni Jenni harrasti kilpauintia.

Suuri osa meistä on ollut työntekijänä isommassa tai pienemmässä organisaatiossa. Henkilöstön johtamisessa tai siinä miten itse olet mukana tiimissä pätevät samat periaatteet odotukselle hyvästä johtamisesta.

Varsinaiseen vaalipäivään on enää viikko. Kaikki kynnelle kykenevät ehdokkaat ovat ilmestyneet pelmahtaen torille ja keskustaan kuin voikukat omakotitalon takapihalle. Valinnan varaa riittää.

Ilmastotekoja tekee jokainen omalla tavallaan. Osalle se on kierrätystä, toisille työmatkapyöräilyä. Itse olen innokas työmatkapyöräilijä. Hyvästä syystä. Oulu on eturivissä jo nyt pyöräilyssä Suomessa ja Euroopassa. Samalla olemme aitiopaikalla myös kestävien liikennemuotojen edistämisessä.

Olit sitten töissä yksityisellä tai julkisella sektorilla ilmastoasioita ei voi väistää. Joko siihen suhtautuu kuin kovaa taklaavaan pakkiin tai kannustavaan valmentajaan. Pelonsekaisesti vältellen tai hyväksyen muutoksena, joka kehittää yritystä ja tuotteita sekä markkinoita tai julkisen sektorin palveluprosesseja.

Kaupungin voimakkaimpia työkaluja talouden nostamisessa ovat maa-, elinkeino- ja omistajapolitiikka. Käytännön toimina ne näkyvät esimerkiksi miten kaupunki hankkii ja kilpailuttaa palveluja tai millaisia markkinoita julkisilla hankintatavoilla luodaan.

Jos oireiden pohjalta diagnoosi menee oikein, niin todennäköisyys oikein valittujen lääkkeiden tehoon nousee kummasti. Oulussa oireet on tunnistettu ja diagnoosistakin ollaan suunnilleen samaa mieltä. Lääkkeiden osalta onkin monta koulukuntaa. Pienen osan mielestä kaikki hoituu, kun suljetaan silmät ja pidätetään hengitystä

Asioiden ja ilmiöiden luokittelu. Ihmiset rakastavat minkä tahansa asian luokittelua musiikissa, taiteessa ja historiassa. Historioitsijat puhuvat mielellään aikakausista tyyliin antiikki, keski-aika, renessanssi ja taiteessa barokki, klassismi, pop-taide ja modernitaide.